7 geschenken met een unieke bedrukking voor juf of meester

Het einde van het schooljaar nadert snel. Tijd om de juf of meester te bedanken voor de sterk gewaardeerde inzet om je zoon of dochter te doen groeien en bloeien. Is je inspiratie even zoek? Steek geen tijd in een ellenlange zoektocht. Verras haar of hem met een uniek geschenk met persoonlijke bedrukking. 7 geschenken met een unieke bedrukking voor juf of meester waar je vast hoge punten mee scoort:

  1. Uniek notitieboekje

Pen en papier behoren tot de dagelijkse uitrusting van een leerkracht. Beeld je in hoe blij de juf of meester zal zijn om op eigen, uniek bedrukt papier te noteren.

  1. Kalender voor het nieuwe schooljaar

Ludiek, uniek, leuke foto’s, grappige teksten,… Vrolijk de kalender op met unieke beelden en teksten. Geef iets waar de juf of meester een volledig schooljaar zal van genieten. Een verjaardagskalender of een gewone kalender, de keuze is aan jou.

  1. Veelzijdige shoppingtas

Dit zal de juf of meester zeker gebruiken. Om boodschappen te doen. Of om het vele papierwerk vlot mee te nemen naar en van huis.

  1. T-shirt met bedrukking

Hier heb je waarschijnlijk nog niet aan gedacht. Maar een T-shirt komt altijd van pas, zeker eentje met een leuke bedrukking om te koesteren.

  1. Bureaumateriaal met een persoonlijke tekst

Juffen en meesters hebben er veel nodig. Balpennen, latjes,… Geef er eentje dat een speciaal plaatsje krijgt op het bureau van de leerkracht.

  1. Stickers

Elk kind krijgt graag een sticker. En de juf of meester deelt ze graag uit. Verras de leerkracht met een set persoonlijke stickers. Een dikke duim van juf Veerle of een grote smiley van meester Bram. Alleen maar tevreden gezichten!

  1. Leuke koffiemok

Wat smaakt dat kopje koffie tijdens de pauze. Het smaakt nog beter uit een leuke koffietas. Geef de leerkracht een ludiek en uniek exemplaar cadeau.

Bestel bij Groendruk een uniek geschenk voor juf of meester met jouw duurzame bedrukking naar keuze.

mok lieve juf of meester
7 geschenken met een unieke bedrukking voor juf of meester
Geschenk Met Een Unieke Bedrukking Voor Juf Of Meester - notitieboekje
gepersonaliseerde drinkfles lieve juf of meester

Volg ons op Facebook en Instagram.

Blijf altijd op de hoogte