Drukwerkaudit

Met onze drukwerkaudit geven we jou advies voor een duurzame aanpak voor jouw drukwerk, papierverbruik en voorraadbeheer.

Zo bekom je drukwerk met het beoogde effect in de juiste aantallen.

Een triple win aan duurzaamheid:

  • minder voorraad, minder afval: geen té veel aan drukwerk meer om te stockeren en uiteindelijk weg te gooien
  • meer winst met de laagste investering voor maximaal effect
  • een drukwerkpartner in vertrouwen die niet gaat voor de grootste bestelling maar wel voor de meest duurzame relatie met de klant

Wij zijn er ons natuurlijk van bewust dat duurzame oplossingen op korte termijn ook de duurste zijn. Daarom denken wij mee na over jouw drukwerk. We analyseren:

  • looptijd: gaat het om eenmalige of constante communicatie?
  • bereik: wie is je doelgroep en wat is de omvang?
  • effect: wat zal je drukwerk je opleveren?

Wil jij ook duurzaam drukwerk?

Aan de hand van deze parameters doen wij jou een voorstel naar vorm, aantallen en indien gevraagd ook naar lay-out toe. Ook als je zelf de lay-out aanlevert, geven wij graag onze professionele feedback om de visibiliteit te verhogen en de call-to-action te verduidelijken.
Dit levert jou drukwerk op met een heldere boodschap om jouw doelstellingen te bereiken. Door een juiste bepaling van de aantallen vermijd je onnodige kosten voor stockage en afvalverwerking van overschotten.

Wij hebben al heel wat grote ondernemingen, gemeente- en stadsbesturen, zorgvoorzieningen, … overtuigd van onze visie op duurzame printoplossingen. Het is onze missie om aan de hand van onze drukwerkaudit nog meer bedrijven en organisaties over de duurzame streep te trekken.

Blijf altijd op de hoogte