Nieuw leven? Dat wil je aan de wereld vertellen.

Proficiat met jullie baby(‘s) op komst!

GroenDruk, de geboortekaartjes specialist, helpt jullie met een uniek kaartje voor jullie unieke baby(‘s).

In onze collectie vinden jullie voor elk wat wils. Van modern tot klassiek, stoer of schattig en dat in diverse kleuren, druktechnieken en papiersoorten.

Hebben jullie zelf een idee of concept in gedachten?
Dan helpen onze ontwerpers (of freelanders) jullie graag met het bedenken en ontwerpen van een geboortekaartje op maat. Want zeg nu zelf, jullie kindje verdient toch zijn eigen kaartje, nietwaar?

Wij tonen hiernaast met plezier een aantal voorbeelden van kaartjes ter inspiratie. Zowel van onze eigen opmaken, als van een aantal winkels waar we mee samenwerken zoals : Kers op de Taart (Tina De Meyer), Studio One Oak (Glynis Van Belle), De Neve Photography (De Neve Shana), TabDesign (Magali Casalin), en andere …

Jullie zien ook diverse technieken om jullie kaartje net dat tikkeltje meer te geven, zoals kaartjes met foliedruk (goud, zilver, rosé, blauw, brons, …) of kaartjes op multiloft papier, dit is een papier met meerdere lagen om jullie kaartje extra stevig te maken, ook kan er gespeeld worden met gekleurd papier in verschillende lagen.

Wensen jullie een afspraak om eens te kijken hoe we jullie kunnen helpen voor jullie unieke geboortekaartje, maak dan snel jullie afspraak. We ontvangen jullie graag Corona proef bij ons ter plaatse.

Blijf altijd op de hoogte