9 tips voor unieke en bruikbare eindejaarsgeschenken voor jouw klanten

De eindejaarsperiode is hét moment bij uitstek om te geven. Het doet je deugd om iets terug te geven aan degenen die jou het afgelopen jaar ook veel gegeven hebben. Je hoeft niet per se met de zotste ideeën te komen. Een bruikbaar geschenk brengt je bedrijf elke dag in het zicht van je klant. Werk het af met een opvallende opdruk in de stijl van je bedrijf en maak er op die manier iets unieks van. Iets wat in het geheugen van de klanten blijft hangen.

  1. Notitieblok met persoonlijk drukwerk

Hoewel we in een digitaal tijdperk leven, blijft op papier schrijven sterk aanwezig. Het is iets tastbaars. Schrijven helpt je om dingen te onthouden. Het is een handeling die ook iets visueels oplevert. Denk eens goed na hoe vaak je iets noteert op het werk of thuis. Met een leuk notitieblok bij de hand is dit nog zoveel aangenamer. Ga voor een handig formaat dat gemakkelijk een plaatsje krijgt op het bureau of in de keuken van je klanten. Werk het ontwerp stijlvol af met je logo en andere gegevens van je bedrijf. Onderschat de kracht van dagelijks gezien te worden niet.

GroenDruk staat graag in voor je opmaak en ontwerp.

  1. Balpen met jouw logo en gegevens

Om te schrijven heb je niet alleen papier nodig. De balpen is minstens even belangrijk. Balpennen staan op bureaus, belanden ergens in de keuken voor het boodschappenlijstje of in de handtas of laptoptas voor meetings. Hoe vaak hoor je niet iemand vragen of er een balpen over is? Zorg dat ze in dat geval jouw balpen met opdruk van jouw bedrijf in handen krijgen. Er is geen betere manier om je naamsbekendheid te vergroten.

  1. Kopje troost met opdruk van jouw bedrijf

Koffie of thee bieden rustmomenten tijdens het werken. Ook al werk je door, deze warme drankjes geven je een goed gevoel. Ze zijn onmisbaar op kantoor. De geur van koffie heeft overal waar je gaat iets vertrouwds. Het is een stukje thuiskomen. Koffietassen worden dag in dag uit gebruikt. Zorg dat er een exemplaar met jouw logo en unieke boodschap in de keukenkast van je klant staat.

  1. Geef een USB-stick cadeau en blijf in het geheugen hangen

USB-sticks zijn niet uit het leven weg te denken. Iedereen heeft er wel eentje of meerdere liggen. Handig om informatie op te slaan of uit te wisselen. Laat jouw logo zien op bedrukte USB-sticks. Leuk om te geven én om te krijgen.

  1. Warm kaarslicht in een houder met opdruk

Geef je klanten letterlijk licht en warmte tijdens de donkere maar gezellige eindejaarsdagen. Voorzie de kaarshouder van een leuke opdruk in de stijl van jouw bedrijf. Vergeet niet om er een kaarsje bij te steken. Dan komt dit verrassende geschenk kant-en-klaar bij de klant toe.

  1. Hang aan de sleutels van je klanten

Losse sleutels zijn niet praktisch en raken snel verloren. Daarom gebruikt iedereen sleutelhangers. Inderdaad in het meervoud. Je hebt meerdere bossen sleutels. Van thuis. Van het werk. Van de brievenbus. Van je reservesleutels. Een sleutelhanger komt dus altijd van pas. Kies voor een origineel model met jouw logo en je sleutelhanger blijft jaren in het zicht van je klant.

  1. Bedrukte tas voor werk of boodschappen

De herbruikbare tas is volledig ingeburgerd. Laat tassen met jouw logo bedrukken en schenk ze aan jouw klanten. De kleinere exemplaren in stof doen het goed. Ideaal voor een snelle boodschap bij de lokale bakker of beenhouwer. Of voor het dragen van papierwerk. Je wordt niet enkel gezien door de klant. Bedenk een boodschap met een knipoog en tover een glimlach op de gezichten van iedereen die jouw klant voorbijloopt.

GroenDruk staat graag in voor je opmaak en ontwerp.

  1. Leuke meetlat met opdruk

Meten is weten. Een meetlat sluit ons rijtje van gepersonaliseerd kantoormateriaal af. Een lijntje trekken, de zinnen in een drukke tekst volgen, kleinere formaten meten. Met jouw meetlat binnen handbereik werkt je klant efficiënt.

  1. Lekkers met gepersonaliseerd label

Met eten en drinken scoor je altijd. Chocolade of snoepjes. Of een lekker drankje om van te genieten. Geef jouw smakelijk geschenk een extra touch met een label in de stijl van jouw bedrijf. Jouw klant zal met smaak terugdenken aan jouw heerlijk geschenk.

Contacteer GroenDruk voor ontwerp en druk van jouw eindejaarsgeschenk.

9 tips voor unieke en bruikbare eindejaarsgeschenken voor jouw klanten

Blijf altijd op de hoogte