Ga voor een geboortekaartje met glans

Proficiat! Jullie kijken uit naar de komst van jullie kleine spruit. En dat brengt heel wat teweeg. Plots staat alles in het teken van dit kleintje. Je betreedt een emotionele rollercoaster, maar er passeren ook heel wat praktische to do’s door je hoofd. Je wil dat alles perfect verloopt. Zo vind je duizend voorbeelden van geboortekaartjes, maar weet je niet welk te kiezen. Dan hebben we twee tips voor jou: ontzorg jezelf door met de juiste experts samen te werken én ga voor een geboortekaartje met glans.

Foliedruk op je geboortekaartje

Foliedruk zorgt voor prachtige geboortekaartjes die in alle eenvoud een blikvanger zijn. Je kiest zelf de elementen die je op het geboortekaartje wil laten blinken. Ook het kleurenaanbod is divers. Een gouden, zilveren of bronzen accent. Of rosé, blauw, noem maar op.

Er zijn twee manieren om folie op een kaart te drukken:

  • Foliepregen
  • Digitale foliedruk
Foliedruk met gepersonaliseerde stempel

De eerste manier om geboortekaartjes met folie te drukken is de techniek foliepregen. Je laat een metalen stempel op maat uitfrezen. De folie wordt verhit en met de stempel in het papier gedrukt. De gekozen afbeelding of tekst blijft op het kaartje achter in een diepdruk in het papier. Dit levert kaartjes op met een reliëf. Het grote nadeel is echter de kostprijs. De stempel is duur kan niet aangepast worden. Wil je een kleiner of groter formaat? Dan betaal je direct een nieuwe stempel.

Digitale foliedruk

Geboortekaartjes met digitale foliedruk glanzen even mooi en zijn een pak budgetvriendelijker dan foliepregen. Enkel het reliëf blijft bij dit type geboortekaartjes achterwege. Digitale foliedruk heeft flexibiliteit als groot voordeel. Bestanden worden digitaal eenvoudig bijgewerkt en drukklaar gemaakt.

Wil je een geboortekaartje met glans? Informeer bij GroenDruk naar de mogelijkheden.

Blijf altijd op de hoogte