Het gedroomde drukwerk voor het huwelijk van je dromen

Trouwen is een uniek moment. Je deelt je liefde met elkaar en met iedereen die aanwezig is. Je wil dat je huwelijksdag tot in de puntjes georganiseerd is. Dan zal je ten volle genieten van deze prachtige gebeurtenis. Met deze checklist mis je op vlak van drukwerk alvast geen enkel detail.

  • Uitnodiging

Dit is de eerste stap in het drukwerk voor je huwelijksfeest. Het is zo belangrijk dat deze uitnodiging heel goed past bij jullie als koppel. Zowel qua ontwerp als qua drukwerk is er een gigantisch gamma aan lettertypes, papiersoorten, manier van drukken, vormen, … Zo bestaat er afwerking met foliedruk, waarbij de letters subtiel blinken. Of letterpress, waarbij je de letters letterlijk in het papier gaat duwen. Werk je met foto’s of een eenvoudige afbeelding? Alles is mogelijk. Doe vooral waar je je zelf het best bij voelt. Wat moet er in elk geval op je uitnodiging staan? Jullie namen, datum en tijdstip, locatie en contactgegevens om de aanwezigheid te bevestigen. Verstuur je uitnodigingen 6 tot 8 weken voor je huwelijk. Daarna rest je enkel nog de aanwezigen bij te houden.

  • Menukaarten

Je gasten zijn hongerig om jullie te zien en naar jullie huwelijksfeest te komen. Maar ook om een lekker hapje te eten. Verwen je gasten met een menukaart om de vingers van af te likken. Niet alleen de inhoud, maar ook de kaart zelf. Trek hierbij de stijl van het drukwerk van je uitnodiging door. Dit zal zeker niet onopgemerkt blijven. De uitnodiging heeft wekenlang bij jouw vrienden, familie en collega’s op de kast gestaan. En herkenning werkt altijd versterkend. De start van een geslaagd feest.

  • Origineel geschenk

Hoewel jouw huwelijksfeest ongetwijfeld lang in het collectieve geheugen zal opgeslaan blijven, verwen je jouw gasten graag met een aandenken aan deze mooie dag. Voorzie voor elke gast een leuk geschenkje met een persoonlijk kaartje aan. Een kaartje dat weerspiegelt hoe bijzonder je het vindt dat ze op je trouwfeest aanwezig waren.

  • Bedankingskaartjes

Geef je gasten niet alleen een aandenken. Bedank hen voor hun hartverwarmende aanwezigheid op jullie bijzondere dag. Bedank hen dat ze er ook voor jullie zullen zijn in goede en kwade dagen. Een bedankingskaartje is het ideale drukwerk om deze dankwoorden met iedereen te delen. Een mooie foto van jullie trouwreportage maakt het geheel af.

  • Een verrassing voor de personen die het dichtst bij je staan

Jouw ouders, grootouders, broers of zussen, getuigen, … Of misschien een beste vriend of vriendin. Dit zijn de personen die je nog eens extra in de bloemetjes wil zetten voor hun steun voor, tijdens en na deze belangrijke gebeurtenis. Een foto is zeker een optie, maar veel hangt af van het soort drukwerk waarop de foto staat. Ga voor een uniek en origineel geschenk dat een vaste plaats in het huis van je dierbaren krijgt.

Laat je door GroenDruk begeleiden voor persoonlijk ontwerp en drukwerk voor je huwelijk. 
Boek een afspraak voor meer informatie en volg ons op Facebook en Instagram.

Blijf altijd op de hoogte