Vier je jubileum met stijlvol drukwerk

Je jubileum vieren is bijzonder. Je keert op slag terug naar de dag waarop je elkaar het ja-woord gaf. Omringd door familie en vrienden. De dag die je nooit zal vergeten. Je leven is intussen veel rijker geworden. De familie is uitgebreid. Je hebt meer levenservaring. Je kent elkaar nog veel beter dan al die jaren geleden en geniet van elkaars gezelschap. Het maakt niet uit of het een tinnen, zilveren, gouden of zelfs briljanten jubileum is. Je wil vooral terug een feestelijke dag met al wie jullie dierbaar is.

5 tips voor feestelijk drukwerk voor jullie jubileum

  1. Zet een huwelijksfoto op de uitnodiging voor je jubileumfeest.

Terugkeren in de tijd wekt nostalgie op. Laat iedereen die nostalgie ervaren met een foto van jullie huwelijksdag. Wedden dat deze foto een blijvend plaatsje zal krijgen op heel wat kasten? Mooi voor je kinderen en al wie dicht bij jullie staat.

  1. Maak de tekst op je uitnodiging kort en bondig.

Schrijf geen lange brief. Te veel tekst maakt een uitnodiging rommelig. Hou het bij de feiten en praktische zaken. Wanneer vier je feest? Waar? Hoe laat verwacht je jouw gasten? Hoe bevestigen ze hun aanwezigheid? Een kleine uitspraak of een kort gedicht dat past bij jullie jubileum versterkt je boodschap. Meer hoeft dat niet te zijn.

  1. Kies feestelijke materialen voor je jubileumdrukwerk.

Multiloft is meerlagig papier. Maak de lagen in verschillende kleuren en krijg zo een uitnodiging met uitstraling voor jullie jubileum. Leg accenten met foliedruk. De folie geeft een glans aan de letters. Laat jullie namen blinken.

  1. Voorzie persoonlijke menukaartjes.

Op een feest mag het al eens wat meer zijn. Persoonlijke menukaartjes en bijpassende tafeldecoratie geven jouw gasten een welkom gevoel. Trek de stijl van je uitnodigingen door in het ontwerp van je menukaartjes.

  1. Maak unieke geschenkjes als aandenken aan je jubileum.

Drukwerk komt er in alle vormen en maten. Labels voor een flesje drank, kaarshouders, koffietassen,… Er zijn voldoende mogelijkheden om een uniek en misschien ook ludiek geschenkje te voorzien.

Contacteer GroenDruk voor alle drukwerk om jullie jubileum te vieren.

Vier je jubileum met stijlvol drukwerk

Volg ons op Facebook en Instagram.

Blijf altijd op de hoogte