Magisch drukwerk voor je winterhuwelijk

Trouwen in de winter heeft iets magisch. Akkoord. Het weer is moeilijk te voorspellen. Maar tegenwoordig biedt geen enkel seizoen nog zekerheid op mooi weer. Op een winters huwelijk geniet je van de sprookjesachtige laaghangende zon. Of wie weet heb je het geluk van omgeven te zijn door een wit tapijt. Ideaal voor de mooiste trouwfoto’s.

Hoe dan ook past trouwen in de winter bij de gezelligheid die aan de koudste periode van het jaar verbonden is. Gezellig samen zijn in de warmte. Genieten van elkaars gezelschap. Je warm dansen op de dansvloer. Magie gegarandeerd. Weerspiegel deze sfeer ook in je drukwerk en het plaatje is compleet.

Drukwerk met winterse kleuren

Zoek eens een foto van een winters landschap op. Doorgaans bots je op een zonsondergang boven een besneeuwde vlakte omgeven door kale bomen. Een oranje gloed schijnt tussen een nachtblauwe hemel en grijze wolken. De witte sneeuw vormt een mooi contrast met de donkere takken. Het is een strak tafereel zonder veel poespas. Laat je hierdoor inspireren voor het drukwerk van je winters huwelijk. Een zacht witte achtergrond, donkerblauwe letters, misschien een warm oranje accent. Trek dezelfde stijl door bij de uitnodigingen, menukaarten of bedankingskaartjes. Kies het mooiste drukwerk voor de mooiste dag van je leven.

Drukwerk met zachte materialen

Laat de gasten van je huwelijksfeest letterlijk de winter voelen. Gebruik zacht en mat papier. Fluwelen accenten. De winterse kou is hard. Maar het landschap en de gezelligheid zijn zacht. Maak de beleving compleet en ga voor zacht drukwerk.

Foliedruk voor die feestelijke glans

Ijs blinkt. De winter is ook de tijd van kerstbomen en glanzende versieringen. Maak je drukwerk feestelijk met letters in foliedruk. De glans geeft direct een feestelijke en luxueuze uitstraling. Ga voor warm kleuren als brons, goud of donkerblauw. Zo geef je het winters landschap nog meer plaats in jouw trouwfeest.

Ontdek hier meer tips & tricks voor je originele trouwuitnodiging.

Contacteer GroenDruk voor een afspraak en maken graag tijd voor je magisch drukwerk voor jouw winterhuwelijk.

Volg ons op Facebook en Instagram.

Winterwedding drukwerk

Blijf altijd op de hoogte