Nieuwe machines voor uniek drukwerk

Je kent dat gevoel wel. Je hebt iets nieuws en je bent zo gelukkig als een klein kindje dat net de cadeautjes van de Sint ontdekt heeft. Zalig gevoel, toch? Stel je dan nog eens voor dat het over iets gaat waarmee je jouw klanten verrast en blij maakt. Dat maakt het alleen maar beter. Dat is exact het gevoel dat we hebben bij de nieuwe machines voor uniek drukwerk die hier aangekomen zijn. We zetten even de mogelijkheden op een rijtje.

1. Drukken op alle mogelijke materialen

Drukken op stof, plastic, hout, dunne materialen, dikke materialen,… Het doet er niet toe, zolang er plaats is om er iets op te drukken. Hiermee kan je alle kanten op. Je drukwerk krijgt een unieke touch.

2. Persoonlijk drukwerk al vanaf 1 stuk

Voel je zeker niet verveeld als je maar één specifiek stuk nodig hebt. Met de nieuwe machines is het een kleine moeilijk om jouw persoonlijk ontwerp te drukken. Ongeacht het aantal stuks. Laat je creatieve ideeën maar komen. Wij vinden zeker een oplossing.

GroenDruk - bedrukken metalen dozen

Drukwerk hoef niet altijd rechthoekig te zijn. Een speciale vorm spreekt aan. Met onze nieuwe machine laseren we unieke kapvormen uit. Meestal worden kapvormen zoals het woord zegt ‘gekapt’. Een vaste vorm snijdt jouw drukwerk. Denk aan het principe van een perforator die gaatjes knipt in het papier. Met laseren ga je een stap verder. Je bent niet gebonden aan de vormen die op voorraad zijn. Of je moet niet de kost doen om een vorm te laten maken. Je kiest zelf de vorm en de laser snijdt alles precies volgens deze vorm uit. Of het nu gaat over één of meerdere stuks. Dat maakt geen verschil.

3. Unieke kapvormen laseren

9 redenen om bij je marketingcampagne voor drukwerk te kiezen

Een uniek drukwerk project in gedachten? Reserveer online tijd om het met ons te bespreken.

Blijf altijd op de hoogte