Onderwijs en bedrijfsleven in dialoog, wij doen mee!

Vlajo Ondernemers voor de Klas

GroenDruk neemt deel aan ‘Vlajo Ondernemers voor de Klas’, het grootste onderwijsproject tussen scholen en bedrijven in Vlaanderen, georganiseerd door Vlaamse Jonge Ondernemingen vzw (Vlajo),  in samenwerking met structurele partners Pulse Foundation, ETION, VKW Limburg en de projectpartners. Onderwijs en bedrijfsleven in dialoog, wij doen mee!

Tijdens een interactieve sessie zal Patrick Tonneau in Heilige Harten Secundair te Ninove en in DvM Humaniora te Aalst, vertellen over zijn ervaringen in ons bedrijf. Voor ons de ultieme kans om de werknemers van de toekomst beter te leren kennen en jongeren kunnen zich zo een accuraat beeld vormen van wat ondernemen en het bedrijfsleven juist inhoudt. Door onze deelname hopen we ondernemingszin bij jongeren te stimuleren en hen warm te maken om een eigen onderneming op te starten of het bedrijfsleven in te stappen.

Vlajo Ondernemers voor de Klas is een initiatief dat GroenDruk een warm hart toedraagt. We wensen Patrick alvast een inspirerende sessie toe!

Wenst u meer informatie over Vlajo Ondernemers voor de Klas, surf naar www.vlajo-ovk.be.

Onderwijs en bedrijfsleven in dialoog, wij doen mee!

Blijf altijd op de hoogte