Vanaf nu niet meer likken… om je envelop te sluiten

Je hebt iets te vieren. De geboorte van je kindje. Je huwelijk. Ofwel ben je al een stap verder en vier je jouw jubileum. Of een speciale gelegenheid die al eens een extra feestje verdient. En dat vieren doe je in stijl met stijlvolle uitnodigingen en bijpassende enveloppen. Helaas zijn dat niet de standaardenveloppen met een kleefstrook. Dat wordt dus veel likken. Of niet?

Sluit je enveloppen met een sluitsticker

Een sluitsticker is de ideale oplossing om je enveloppen op een elegante manier te sluiten. Je kleeft het ronde stickertje netjes op de onderste punt van het flapje van je envelop. Denk maar aan die mooie zegels van vroeger, met de afdruk van een zegelring in rode was. Maar dan in een hedendaags jasje. Naast de gigantische verbetering van het comfort om grote hoeveelheden enveloppen dicht te kleven, geeft dit je post extra cachet.

Een stijlvolle sluitsticker voor je enveloppen

Kies om te beginnen een passend kleur en een mooi icoontje voor je sluitstickers. Gebruik een kleur dat ook in de rest van de aankondiging naar boven komt. De kleur van de letters. Of een tint uit de afbeelding die op je drukwerk staat. Of ga voor goud of zilver of een ander metallic kleur.

Bij GroenDruk werken we met een meerlaagse UV-coating. Het resultaat is een 3D-effect. Dit maakt het drukwerk op je sluitstickers voelbaar. Zo krijgt de ontvanger niet enkel iets moois te zien. Het voelbare drukwerk is een extra dimensie om je boodschap over te brengen. Zo wordt het openen van jouw brief een ware belevenis voor de ontvanger.

Stop met likken. Bestel nu je persoonlijke sluitstickers bij GroenDruk.

Volg ons op Facebook en Instagram.

Vanaf nu niet meer likken... om je envelop te sluiten

Blijf altijd op de hoogte