Snel en eenvoudig visitekaartjes voor het volledige team

Visitekaartjes zijn en blijven een belangrijk medium in de zakenwereld. Je maakt jezelf bekend. Je geeft je contacten een blijvend aandenken aan jullie ontmoeting. Je verspreidt er je contactgegevens mee. Toch is er twijfel om nieuwe te laten drukken.

Ergens diep in de kast liggen nog massa’s afgedankte exemplaren. Visitekaartjes met je oude logo. Visitekaartjes van die collega die al jaren niet meer bij je werkt. Is het dan wel de moeite om voor jou en je medewerkers een nieuwe bestelling te plaatsen? Het antwoord is eenvoudig. Ja!

Een visitekaartje is hét middel om persoonlijke ontmoetingen kracht bij te zetten. Om je netwerk uit te bouwen. Om te zorgen dat die bepaalde persoon je toch na enige tijd contacteert voor een zakelijke deal.

De flexibele oplossing voor jouw visitekaartjes

Met deze eenvoudige oplossing laat je zonder rompslomp gepersonaliseerde visitekaartjes drukken.

  • Gedaan met het gedoe om voor elke collega een kaartje te laten ontwerpen. 1 drukklaar ontwerp volstaat.
  • Zijn er wijzigingen in het personeelsbestand? Zet eenvoudig alle namen in 1 lijst in Excel. De lijst wordt gekoppeld aan het ontwerp. Zo bestel je in 1 keer visitekaartjes voor meerdere collega’s.
  • Heb je geen idee hoeveel je er nodig hebt? Laat de visitekaartjes drukken vanaf 20 stuks per persoon. Heb je er toch te weinig, dan bestel je snel en eenvoudig visitekaartjes bij.
  • Ontvang je bestelling per persoon apart verpakt in visitekaartdoosjes.

Snel en eenvoudig visitekaartjes bestellen voor je team? Contacteer Groendruk.

Snel en eenvoudig visitekaartjes voor het volledige team

Volg ons op Facebook en Instagram.

Blijf altijd op de hoogte