Verras je klanten met je gepersonaliseerd eindejaarsdrukwerk

Start goed voorbereid aan de drukke eindejaarsmaanden. Denk nu al aan je eindejaarsdrukwerk. Dan ligt alles netjes klaar voor de rush in je bedrijf op het einde van het jaar. En kom je stiekem zelf al in de sfeer van de gezelligste dagen van het jaar. Verras je klanten met gepersonaliseerd drukwerk. Hoe origineler, hoe meer je boodschap zal blijven hangen.

Originele wenskaarten voor eindejaar

Het is altijd leuk om een kaartje in de bus te krijgen. Het is iets tastbaars en persoonlijks. Je krijgt dat aangename gevoel dat iemand aan je denkt. Een wenskaart sturen op het einde van het jaar is dus altijd een goed idee. Ook als bedrijf. Maar de ene wenskaart is de andere niet. Spring in het oog met je ontwerp en materiaal. Foliedruk met blinkende letters voor de feestelijke touch. Multiloft voor gelaagd papier in meerdere kleuren. Of een wenskaart met een speciale vorm.

Wees maar zeker dat je bedrijf zal opvallen tussen de overvloed aan eindejaarspost. Geef een persoonlijke boodschap mee om je klanten het allerbeste toe te wensen voor het nieuwe jaar.

Schenk je klanten een kalender voor het nieuwe jaar

Denk eens goed na wat je zelf graag krijgt als eindejaarsgeschenk van een bedrijf waar je klant bent? Geef toe dat een kalender altijd scoort. Hoe handiger de kalender, hoe beter. Zorg dan nog eens dat de kalender mooi oogt en dan ben je er helemaal. De kalender belandt een volledig jaar netjes naast de computer van je klant. Een volledig jaar kijkt je klant dagdagelijks naar jouw drukwerk. Want iedereen die moet plannen en organiseren heeft graag een overzicht over de tijd en de weken.

Kies je voor een staande kalender of voor een kalender om aan de muur te hangen? Een poster met een volledig jaaroverzicht of een maandkalender? Veel hangt af van de klantengroep die je wil bereiken. Laat je goed adviseren om de juiste keuze te maken en zo het volledige jaar een eyecatcher te zijn bij je klanten.

Contacteer GroenDruk voor het ontwerp en de druk van je origineel eindejaarsdrukwerk.

Verras je klanten met je gepersonaliseerd eindejaarsdrukwerk

Blijf altijd op de hoogte