Vier je communie van kaartje tot bedankt met GroenDruk

Kijkt zoon- of dochterlief ook zo hard uit naar de communie? Vier je communie van kaartje tot bedankt met GroenDruk. Voorzie al je drukwerk in deze drie stappen.

  1. Een communiekaart als onvergetelijk aandenken

Je communie is een bijzonder moment. Je doet je beste kleren aan en legt je haar op zijn mooist. En je geeft liefst van al ook een aandenken van dit mooie moment aan iedereen die je dierbaar is en die samen met jou dit feest mee zal vieren. Nu is het ideale moment om je communiekaartjes vorm te geven. Wist je dat de lente het beste seizoen is om prachtige foto’s te maken? De natuur is groen en staat in bloei. Het zonlicht is net goed voor de ideale foto. Niet te fel en niet te zacht. Laat je bijstaan door de experts van GroenDruk om je droomkaartje klaar te maken. GroenDruk staat in voor de opmaak, het drukwerk en sinds kort ook voor de fotografie. Zo heb je één partner voor al je drukwerk. En het mag al eens wat anders zijn. Alle creatieve ideeën zijn welkom. Wil je een speciale vorm, een ander formaat of materie? We denken met je mee.

  1. Nodig iedereen uit voor je communiefeest

De volgende stap zijn je uitnodigingen. Je hebt al mooie foto’s. Misschien laat je jouw gasten via de uitnodiging al een glimp opvangen van je feestlook. Of hou je dit liever als een verrassing en ga je voor een origineel ontwerp met blinkende foliedruk of met meerlagig papier in verschillende kleuren. Denk goed na en bekijk de opties bij GroenDruk. Vergeet zeker niet de datum, het uur en de locatie van je communiefeest te vermelden. En dan kan het aftellen beginnen.

  1. Bedank je gasten voor hun aanwezigheid op je communie

Heb je er al eens aan gedacht om naast een communiekaart een origineel bedankje te voorzien? Of een speciaal geschenkje voor je meter en peter? Wat dacht je van een kaarshoudertje? Of een kartonnen staandertje met jouw foto? Ook al lijkt je idee gek, GroenDruk kijkt samen met jou voor een oplossing.

Boek nu je afspraak met de fotografe van GroenDruk en maak je communie onvergetelijk!

Blijf altijd op de hoogte