Bureauonderlegger met jouw bedrukking als ideale nieuwjaarsgeschenk

Welk nieuwjaarsgeschenk leg je dit jaar onder de kerstboom van jouw bedrijf? Het is jaar na jaar moeilijker om met een origineel idee op de proppen te komen. Iets lekkers? Iets decoratiefs? Dat heb je al allemaal gehad. Leuk, maar van korte duur.

Heb je al eens gedacht aan iets dat echt bruikbaar is? En dan nog liefst het volledige jaar. Denk eens goed na wat iedereen kan gebruiken. We hebben allemaal een computer. En een bureau, is het nu thuis of op het werk. Wedden dat je een bureauonderlegger gebruikt? Zo’n bureauonderlegger waar je armen comfortabel op liggen en waar je toetsenbord op rust en je muis op zweeft. Dat is het. Geef er een cadeau met jouw bedrukking. Een jaar lang bruikbaar. En het jaar nadien hoopt iedereen er opnieuw eentje van jou te krijgen.

Schenk je thuiswerkende medewerkers een bureauonderlegger

Een geschenk voor jouw medewerkers toont jouw appreciatie voor hun inzet. Dit menselijk kapitaal is onmisbaar voor het succes van je bedrijf. Deze medewerkers werken grotendeels vanuit hun gezellige thuis. Fysiek ver weg uit de omgeving waarin ze anders elke dag vertoeven. Ze doen dit graag en op de best mogelijke manier om hun werk goed te doen. Maar wees er maar zeker van dat ze de sfeer op de werkvloer missen.

Uiteraard kennen jouw medewerkers jouw bedrijf al. Voor de naamsbekendheid moet je het niet doen. Verras hen daarom met een bureauonderlegger met een leuke lay-out. Een inspirerende quote. Een anekdote of een persoonlijke boodschap die de cultuur en de sfeer binnen je bedrijf weerspiegelen. Zo eentje waarop ze al eens een snelle notitie kunnen maken. Zo eentje waarop er al eens een tekeningetje verschijnt om de concentratie tijdens een telefoongesprek scherp te houden. Gedaan met een thuiswerkplek vol post-its. Breng de gezellige werksfeer van je bedrijf binnen in het huis van je medewerkers.

Lig elke dag onder de neus van je klant met jouw bureauonderlegger

De bureauonderlegger is niet enkel een ideaal geschenk voor je thuiswerkende medewerkers. Het is dé manier om dag in dag uit in het oog van je klant te springen. Laat jouw verhaal weerspiegelen in je bureauonderlegger. Toon je professionaliteit en maak een ontwerp in jouw huisstijl. Ga voor duurzaam drukwerk in topkwaliteit. Dan verdien je zeker de mooiste plaats op het bureau van je klant.

En vergeet zeker niet om je logo en contactgegevens op een van de bovenste hoeken te zetten. Recht in het zicht. Niet bedekt door een toetsenbord of iets anders. Heeft je klant een probleem en kan jij dit oplossen? Dan krijg je gegarandeerd als eerste een telefoontje of een mailtje.

Contacteer GroenDruk voor jouw bureauonderleggers, duurzaam bedrukt in topkwaliteit.

Volg ons op Facebook en Instagram.

Bureauonderlegger met jouw bedrukking als ideale nieuwjaarsgeschenk

Blijf altijd op de hoogte