5 tips voor een perfecte planning in 2024

2024 komt er aan. Tijd om te denken aan die gezellige eindejaarsdagen. Maar ook tijd om stilaan de kalender en agenda voor 2024 bij de hand te nemen. De planning voor 2023 raakt vol. Hoe zalig is het gevoel om een nagelnieuwe agenda of kalender bij de hand te nemen en die te vullen met de eerste items op de planning. Doe dit dan nog eens in stijl en het plaatje is compleet.

Kalenders en agenda’s blijven graag geziene eindejaarsgeschenken voor klanten en medewerkers. Personaliseer dit met jouw publiciteit en je krijgt het ideale relatiegeschenk om elke dag gezien te worden. Lees deze 5 tips en geef je klanten of medewerkers de tools in handen voor de een perfecte planning in 2024.

Download hier de catalogus kalenders en agenda’s.

  1. Papieren kalenders en agenda’s blijven een topgeschenk.

We hoeven niet meer te beginnen over het digitale tijdperk. We zijn er hele dagen mee bezig en hebben er eerlijkgezegd soms een beetje de buik van vol. Pen en papier blijven populair. En dat is niet verwonderlijk. Want schrijven is zoveel meer dan een communicatiemiddel.

  • Schrijven is rustgevend. Je schrijft je zorgen van je af. Die afspraak hier. Die to do daar. Het zit allemaal in je hoofd tot er geen plaats meer vrij is. Noteer dit op papier en er is instant terug plaats in je hoofd voor dat wat telt. Breng structuur aan met kleuren. Geef dat visuele brein voldoening.
  • Schrijven stimuleert het geheugen. Denk zelf eens goed na. Geef maar toe dat je iets wat je met de hand geschreven hebt veel beter onthoudt.
  • Schrijven geeft je focus. Je bent niet bezig op een toestel dat rinkelt langs hier en meldingen geeft langs daar. Papier is stil. Zalige stilte om je volop te concentreren op je planning.

Op zoek naar het ideale eindejaarsgeschenk? Met papieren kalenders en agenda’s scoor je zeker. Met jouw bedrijfsgegevens mooi in zicht uiteraard.

  1. Hang je planning aan de muur met de ideale muurkalender.

De muurkalender blijft een hit. Je planning is direct zichtbaar voor iedereen die in de ruimte zit of passeert. Goed om eens de benen te strekken tussen het bureauwerk door. Helder en overzichtelijk. En vooral met jouw publiciteit. Deze staat bovenaan of onderaan dag in dag uit in het zicht. 366 dagen lang. Kies je voor een handig maandoverzicht? Of zien je klanten of medewerkers liever ineens de planning voor enkele maanden ver? Ga je voor nostalgie met de dagblokken met dagelijks mopje? Alles is mogelijk en perfect te personaliseren, tot alle foto’s toe.

  1. Zie je planning in 1 oogopslag op de jaarkalender.

Vele jobs vragen een langetermijnplanning. Een visuele voorstelling doet wonderen met de gemoedsrust van een mens. Hebben je klanten of medewerkers nood aan een duidelijk overzicht? Laat dan jaarkalenders drukken met jouw logo. Ze grijpen hier dagdagelijks naar om de planning in hun hoofd in te prenten. En geef toe dat dit ook voor jezelf een heel interessante tool is.

  1. Een duidelijke kalender op elk bureau. 

Muurkalenders en jaarplanners zijn heel handig. Toch heeft iedereen enorm veel deugd van een eigen kalender. Want iedereen heeft andere accenten en andere afspraken. En niemand heeft er baat bij om steeds de smartphone in de hand te nemen om de kalender te raadplegen. Want op de telefoon ben je snel afgeleid door dat ene berichtje of door een snelle check van je social media. Bureelkalenders staan binnen handbereik, zijn steeds zichtbaar en brengen jouw publiciteit maximaal in de kijker.

  1. Lang leve de papieren agenda.

Je komt binnen in de vergaderzaal. Iedereen opent de laptop en zit naar het scherm te staren. Jij haalt je stijlvolle agenda en pen boven. Wat een klasse. Agenda’s zijn persoonlijker dan laptops of smartphones. Je schrijft er op wat je wil en hebt in enkele seconden tijd die belangrijke afspraak op het papieren geheugen gegrift. Agenda’s zijn echte gebruiksvoorwerpen. Je voelt ze, je ziet ze, je ervaart ze. De belevenis is helemaal anders dan met een digitale agenda. En geef toe, dat is de belevenis waar we allemaal naar snakken. Met een gepersonaliseerde agenda doe je jouw klanten en medewerkers dus een enorm plezier.

Download hier de catalogus kalenders en agenda’s.

Bestel bij GroenDruk jouw gepersonaliseerde kalenders en agenda’s.

Blijf altijd op de hoogte