Wil je eruit springen bij je klanten? Stuur een vakantiekaart.

Zonnige groeten vanuit … Geef toe, een vakantiekaart is een zalige portie nostalgie die iedereen charmeert. Helaas krijgen we er niet zoveel meer in de bus. Maar daarin ligt net de opportuniteit. Want die ene vakantiekaart tussen de post springt er hierdoor meteen dubbel en dik uit. Daarom delen we graag deze nuttige tip met jou. Wil je er echt uit springen bij je klanten? Stuur een vakantiekaart!

Waarom het nuttig is om net na het verlof een kaart te sturen

Kaartjes stuur je toch vooral met kerst en nieuwjaar? Exact, dat is net het punt. Wil je dat jouw boodschap tussen de dikke stapel kerstkaarten belandt? Of wil je jouw klant verrassen op een moment dat niemand anders een kaart stuurt? Net na het verlof is een leuke periode. Iedereen gaat met een fris hoofd en een gevulde emmer motivatie en inspiratie terug aan het werk. De goesting om nieuwe dingen te doen of nieuwe producten aan te kopen is groot. Grijp dat momentum om jouw product of dienst in de picture te zetten. Ze weten even niet waar te beginnen. En net dan krijgen ze jouw boodschap te zien. De zoektocht zit er al op. Ze hebben gevonden wat ze zoeken.

Waarom een gedrukte kaart?

Drukwerk werkt. Heel sterk zelfs. Dit werd al uitvoerig onderzocht én bewezen. Drukwerk laat een sterkere indruk na dankzij de combinatie van de zintuigen zien en voelen. Bovendien blijft het langer op een bureau, keukentafel of magneetbord achter. Hierdoor valt dit meermaals in het zicht van meerdere mensen. Zoveel mogelijk gezien worden, dat is dé manier om langer in het geheugen van mensen te blijven hangen.

Lees hier meer over de kracht van drukwerk voor jouw merk.

Laat je creativiteit de vrije loop voor nog meer impact met je vakantiekaart

Het gewone postkaartformaat is wat basic om echt op te vallen in de brievenbus. Denk out-of-the-box. Kies een unieke vorm. Ga voor een combinatie van glanzend en mat, van vlak en reliëf, van verschillende kleuren. Let wel, blijf altijd trouw aan je huisstijl. Zo kruip je onbewust nog dieper in de gedachten van je klanten. Hebben ze iets nodig wat jij aanbiedt? Dan kom jij dankzij jouw doordacht drukwerk als eerste uit het geheugen naar boven.

Wil jij jouw zonnige groeten aan je klanten overbrengen? Contacteer ons nu.

Blijf altijd op de hoogte